Antiinflammatorisk for begyndere – Sådan kommer du i gang!

Forløbet starter mandag d. 16 august 2021 og  slutter søndag d. 22 august 2021 Alt tages i eget tempo

Introduktion til antiinflammatorisk kost og livsstil samt lær at lave lækre mavevenlige og nemme antiinflammatoriske måltider

Dette får du:
  • Gennemgang af de antiinflammatoriske principper
  • Arbejdsbog med tips og brugbar information
  • Madplan og indkøbsliste til 7 dage
  • Inspiration til lækre, mavevenlige og nemme retter
  • Lukket facebookgruppe med ligesindede
  • Live sessioner i gruppen, hvor du kan stille alle dine spørgsmål

Din investering for en sundere krop er kun 249 kr. inkl. moms 

Sådan gør du:

For at sikre dig en plads, skal du trykke på knappen

I shoppen vælger du Antiinflammatorisk for Begyndere.

  • Efter betaling modtager du en e-mail med arbejdsbogen, som du bedes downloade (tjek gerne dit spamfilter)
  • Anmod om medlemskab i den lukkede Facebookgruppe, der åbner d. 15 august 2021 – link findes i arbejdsbogen side 2 nederst
  • Har du nogle spørgsmål så skriv til rie@sundtognemt.dk

Jeg glæder mig til at komme i gang!!

Feedback fra tidligere kursister:

Du er en eminent formidler – jeg er total nybegynder og hooked. Jeg var meget glad for, at dine daglige videoer var korte, overkommelige og informative. En ting af gangen, er et fedt koncept.

Tusind tak for et fantastisk kursus. Du formidler på en super god og forståelig måde. Jeg glæder mig til at se det igen og i træk. Og jeg elsker, at din indstilling passer rigtig godt til virkeligheden og en travle hverdag.

Tusinde tak for dette fantastisk kursus Rie. Jeg har levet forholdsvis antiinflammatorisk i et par år og læst bøger og taget andre kurser osv. Men dette kursus var så simpelt og overskueligt. Din måde at forklare tingene på og netop gøre det nemt og enkelt i hverdagen, det har gjort en kæmpe forskel for mig. Har netop altid tænkt at det er for besværligt, når man har familie ved siden af. Men du har formået at gøre denne livsstil nem.

Fantastisk kursus, der minder mig om, hvorfor jeg lavede min livsstil om for 1,5 år siden. Jeg er generelt vild med, at komplicerede ting gøres enkle. Det gjorde du med dette kursus. Tak for det!

Hej Rie. Jeg har ikke nået det hele endnu men det kommer. Det er helt fantastisk det du har lavet, det er helt nede på jorden, så som almindeligt menneske kan jeg også være med.

Det har været rigtig godt. Jeg er nybegynder så det har helt klart givet mig noget viden til at komme igang. Tak fordi du deler din viden.

Du er fantastisk. Jeg elsker din måde at dele din viden med os. Jeg vil ønske mig et fællesskab med dig foran, hvor vi følger en madplan sammen og deler vores erfaringer, succes og nederlag.

Tusind tak for et godt og “lige til” kursus. Godt for en nybegynder som mig, der gerne vil optimere kosten. Du er super god både på skrift, på live, stream og lydfiler.