Få fordøjelsen i balance – 5 dage med smoothies og plantebaseret kost

Føler du dig ofte oppustet, forstoppet eller har en fordøjelse i ubalance? Så kan 5 dage med plantebaseret kost give ro og genstarte systemet på en blid måde. Det kan også kickstarte et vægttab og give dig mere indblik i dine spisevaner.

Vi har selv opnået rigtig gode resultater og tager begge selv 5 dage i maj måned (læs mere nedenfor).

(Der er ikke nogle produkter du skal købe for at være med men der anbefales vegansk proteinpulver for at være dækket ind).

Du vælger selv, hvilke 5 dage der passer dig i løbet af maj 

Dette får du:
  • Introduktion til de 5 dage
  • Vejledning og gode råd
  • Guide med planer og opskrifter (du må spise lige så meget, som du kan)
  • Opskrifter på mellemmåltider
  • Lukket gruppe, hvor vi støtter hinanden (valgfrit)
  • Svar på alle dine spørgsmål

Mange hilsner fra Søs og Rie

Sådan gør du:

Klik på knappen for at komme direkte til shoppen og guiden

  • Efter betaling modtager du en e-mail med guiden kort tid efter, som du bedes downloade (tjek gerne dit spamfilter)
  • Anmod om medlemskab i den lukkede Facebookgruppe, hvis du har lyst til at være med der. Link findes i guiden side 2 nederst
  • Har du nogle spørgsmål? Så kontakt Rie på rie@sundtognemt.dk (ikke på messenger, instagram osv.)

Rie’s historie

Siden jeg var lille, har jeg haft problemer med fordøjelsen og smerter i maven. Fik fjernet blindtarmen som 3-år.  Som 17-årig fik jeg diagnosen irritabel tyktarm og besked på at spise fiber og drikke vand. Som årene gik, lærte jeg, hvad min mave reagerede på, men jeg kunne stadig ikke altid gennemskue, hvorfor jeg kunne spise noget den ene dag og ikke dagen efter. Jeg led også ofte at forstoppelse og havde en meget oppustet mave.

Som 40-årig gik jeg på Low Fodmap diæten og fjernede gluten, laktose, sødemidler og indtog frugt og grønt i henhold til diæten. Jeg synes dog, at min kost var meget ensformig og ikke altid så sund pga. glutenfrie produkter og søde sager. Løsningen blev antiinflammatorisk kost,  som jeg har spist de sidste 4 år. Resultatet er en velfungerende fordøjelse, vægtbalance, flad mave og masser af energi.

Da jeg startede livsstilen, købte jeg produkterne fra Your Superfoods og fandt ud af, at min mave fungerede rigtig godt, når jeg tilsatte dem i smoothies, grød, vand osv. Derefter prøvede jeg 5 dage med smoothies og plantebaseret kost. Det var hårdt men jeg konstaterede under de 5 dage at jeg sov utrolig godt, kunne sætte mine toiletbesøg efter et ur og jeg fik en dejlig lethed i kroppen. Håber du har lyst til at være med i 5 dage og mærke den effekt som jeg selv og mange andre også har oplevet. Det er så meget sjovere og nemmere, når vi er flere, der følges ad.

Jeg tager de 5 dage fra d. 8-12 maj

Søs Historie

‘Få fordøjelsen i balance – 5 dage med smoothies og grønt’ er noget af det bedste jeg har gjort for min krop. Det var noget af en rejse og jeg må ærligt tilstå, at jeg havde ikke troet jeg kunne, men det gik bare super godt. Jeg blev jo nærmest helt afhængig af min smoothie bowl om aftenen. Jeg fik en følelse i kroppen der var rar, min krop var glad, jeg var glad, jeg sov godt om natten og jeg havde energi til at klare hverdagen.

For 3,5 år siden kom jeg i mål med et vægttab på knap 40 kilo. Jeg fik desværre sidste sommer konstateret for lavt stofskifte og jeg tog 10 kg på. Nu får jeg heldigvis den rette medicin og kæmper med at komme af med de kg igen. På de 5 dage hvor jeg levede af smoothies og grønt, tabte jeg 1,4 kg og 2 cm. i livet. Så ønsker du at booste dit vægttab i gang, som jeg, så hop med på 5 dage sammen med mig i uge 21, så vi kan støtte hinanden.

Jeg tager de 5 dage fra d. 23-27 maj

Læs tidligere resultater her