Få fordøjelsen i balance – 5 dage med smoothies og grønt

Føler du dig ofte oppustet, forstoppet eller har en fordøjelse i ubalance? Så kan 5 dage med plantebaseret kost og smoothies give ro og genstarte systemet på en blid måde. (Der er ikke nogle produkter du skal købe for at være med men jeg anbefaler et vegansk proteinpulver for at være dækket ind).

Jeg har selv opnået rigtig gode resultater og tager selv 5 dage fra d. 22-27 august

Du vælger selv, hvilke 5 dage der passer dig

For kun 75 kr. inkl. moms får du:
  • Introduktion til de 5 dage
  • Vejledning og gode råd
  • Guide med planer og opskrifter
  • Opskrifter på mellemmåltider
  • Lukket gruppe, hvor vi støtter hinanden
  • Live sessioner
  • Svar på alle dine spørgsmål
Sådan gør du:

For at sikre dig en plads, skal du trykke på knappen

I shoppen vælger du varen Få Fordøjelsen i Balance.

  • Efter betaling modtager du en e-mail med guiden, som du bedes downloade (tjek gerne dit spamfilter)
  • Anmod om medlemskab i den lukkede Facebookgruppe, der åbner d. 1 august 2021 – link findes i guiden side 2 nederst
  • Har du nogle spørgsmål så skriv til rie@sundtognemt.dk

Jeg glæder mig til at komme i gang og er med dig hele vejen

Min historie

Siden jeg var lille, har jeg haft problemer med fordøjelsen og smerter i maven. Som 17-årig fik jeg diagnosen irritabel tyktarm og besked på at spise fiber og drikke vand. Som årene gik, lærte jeg, hvad min mave reagerede på, men jeg kunne stadig ikke altid gennemskue, hvorfor jeg kunne spise noget den ene dag og ikke dagen efter. Jeg led også ofte at forstoppelse og havde en meget oppustet mave.

Efter 2 diskusprolapser som 40-årig konstaterede en osteopat, at min tyktarm var dobbelt størrelse. Ugen efter gik jeg på Low Fodmap diæten og fjernede gluten, laktose, sødemidler og indtog frugt og grønt i henhold til diæten. Min krop reagerede hurtigt med at tabe 7 kg. Jeg synes dog, at min kost var meget ensformig og ikke altid så sund pga. glutenfrie produkter og søde sager. Efter et foredrag med Martin Kreutzer startede jeg i forløb hos ham og blev introduceret til antiinflammatorisk kost. Det blev starten på den livsstil, jeg nu har haft de sidste 4 år. Resultatet er en velfungerende fordøjelse, vægtbalance, flad mave og masser af energi.

Da jeg startede livsstilen, købte jeg produkterne fra Your Superfoods og fandt ud af, at min mave fungerede rigtig godt, når jeg tilsatte dem i smoothies, grød, vand osv. Derefter prøvede jeg 5 dage med smoothies og plantebaseret kost. Det var hårdt men jeg konstaterede under de 5 dage at jeg sov utrolig godt, kunne sætte mine toiletbesøg efter et ur og jeg fik en dejlig lethed i kroppen. Håber du har lyst til at være med i 5 dage og mærke den effekt som jeg selv og mange andre også har oplevet. Det er så meget sjovere og nemmere, når vi er flere, der følges ad.