Sundt og Nemt

Med Rie

Nemme falafler

Giver ca 10-12 falafler

1 dåse drænede, skyllede, kogte kikærter

1/2 dåse edamammebønner (frost)

1 spsk fiberhusk

1 håndfuld frisk spinat

Lidt krydderurter - evt persille

1 hakket peberfrugt

1 spsk citronsaft

1 fed hvidløg

1/2 tsk bagepulver

1 tsk Super Green (klik på billedet), 1 tsk gurkemeje, 1 tsk paprika, 1/2 tsk spidskommen, 1/2 tsk chili, salt og peber. Tænd ovn på 200 gr varmluft. Blend alle ingredienser sammen og smag evt til. Form kugler med en ske og sæt på bageplade på bagepapir evt pensl med kokosolie og bag dem ca 20 min til de er gyldne. Kan serveres i en glutenfri tortilla med grønt eller som her med en rød pesto (købt i Rema) og grønt.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk