Sundt og Nemt

Med Rie

Kyllingespyd med peberfrugt

Til 4 personer:

4 kyllingebryster skåret i tern

1 rød peberfrugt

1 orange peberfrugt

1 gul peberfrugt

1 forårsløg

Marinade

4 spsk olivenolie

Saft fra 1/2 citron

1 spsk tørret oregano

1 fed hvidløg (presset)

Tilbehør

4 søde kartofler

2 avocadoer

Saft fra 1 lime

1/2 tsk chilipulver

Bland marinaden og kyllingetern og lad det ligge i nogle timer eller natten over. Skær peberfrugt i tern og kom kylling og peberfrugt skiftevis på grilspyd. Slut af med et stykke forårsløg. Kom dem på grillen og gril dem ca 4 minutter på hver af de 4 sider til de er gennemstegte.

Vask de søde kartofler og prik dem med en gaffel. Pak dem ind i et viskestykke og bag dem i mikroovn ca 5 minutter til de er bagte. Mos avocado med limesaft, chili og salt. Flæk de bagte kartofler og fyld dem med guacemolen.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk