Sundt og Nemt

Med Rie

Ristede grøntsager med parmesan

Til 2-3 personer:

3 søde kartofler

1/2 broccoli 

3 skiver blomkål

1/4 rød spidskål

4 spsk olivenolie

4 spsk revet parmesan 

Vask de søde kartofler og skær dem i tern. Bland dem med 2 spsk olivenolie og lidt salt og bag dem i ovnen ca 20 min. på 180 grader varmluft til de er bagte. Vend dem undervejs. Efter 10 min. placeres broccolien i buketter ved siden af kartoflerne og bager med resten af tiden. Drys 3 spsk parmesan ud over kartofler og broccoli og bag dem 3 min. mere. Skær blomkål i skiver og kom dem på en varm pande med olivenolie. Kom lidt salt på og steg dem 3 min. på hver side ved middelhøj varme. De kan godt falde lidt fra hinanden. Tag dem af og kom snittet spidskål på panden og steg i ca 2 min. Anret på et fad med kartofler og broccoli og drys den sidste spsk parmasan ud over blomkål og spidskål. Drys evt lidt hakket persille over.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk