Sundt og Nemt

Med Rie

Muslinger i kokossuppe

Til 2-3 personer

1 kg blåmuslinger
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
4 cm frisk ingefær
1 stilk citrongræs
1 frisk rød chili
1 dåse kokosmælk
saft af 1 limefrugt
Rens muslingerne under rindende koldt vand. Kassér beskadigede muslinger samt muslinger, der er åbnede.
Skær forårsløg i tynde skiver. Hak hvidløg fint. Skræl og hak ingefær fint. Bank citrongræsset fladt og hak det fint. Skær chilien i tynde skiver. Steg forårsløg, hvidløg, ingefær, citrongræs og chili i olie i en stor gryde. Hæld kokosmælken over, og lad den koge ind i et par minutter. Smag til med friskpresset limesaft. Hæld muslingerne i gryden, og læg låg på. Lad muslingerne varme igennem, til de begynder at åbne sig – det tager højst 2-3 minutter.
Anret i suppe og muslinger i dybe tallerkner og drys evt med ekstra forårsløg og chili


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk



Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk