Sundt og Nemt

Med Rie

Middelhavssalat med quinoa

2 dl kogt quinoa
1 aubergine i tern
1 rød peber i tern
1 gul peber i tern (eller 2 røde)
8 cherrytomater i halve
1 agurk i tern
1 bundt bredbladet persille
Små gule tomater eller cherrytomater
1 håndfuld ristede pinjekerner
Olivenolie

Kom aubergine, peberfrugt og tomater på en bradepande med pagepapir og dryp med olivenolie og krydr med salt (jeg brugte en med ramsløg) Bag dem 20 min ved 200 grader og lad dem køle af.
Bland quinoa, agurk, små tomater og persille i en skål og tilsæt de ristede grøntsager. Anret det i en skål og drys med pinjekerner.
Dressing: 1 spsk limesaft, 1 spsk æblecider eddike og 1/2 spsk ahornsirup


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk