Sundt og Nemt

Med Rie

Dadelkugler med gulerod

2 store revne gulerødder
2 dl havregryn
80 gram blandet valnødder og mandler 
5 spsk afskallede hampfrø
5 spsk hørfrø
5 spsk kokosmel + ekstra til at rulle i
10 store medjol dadler eller 12 små
3 spsk kokosolie
3 spsk ahornsirup + evt lidt vaniljeekstrakt
1 tsk kanel
1 tsk tørret ingefær

Hvis du har en stor foodprocessoren så er det bare at blende det hele godt sammen. Hvis du har en mindre så blend gulerod, nødder, havregryn, kokosmel og krydderier først og kom det i en skål når det er finthakket. Kom derefter dadler, olie og sirup i og blend godt. Tilsæt lidt af blandingen fra skålen og kom til sidst alt op i skålen og bland. Form kugler og rul dem i ekstra kokosmel. Kom dem på køl ca 2 timer og nyd.
.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk