Sundt og Nemt

Med Rie

Græskarsuppe med kokos

Til 2 personer:
1/2 hokkaido
1/2 liter grøntsagsbouillon eller vand
1/2 rød peberfrugt
1/3 rød chili
1 spsk spidskommen
2 dl kokosmælk
Flæk hokkaidoen og fjern kernerne, skær kødet i terninger. Hæld vand/bouillon ved, så det dækker, og lad det koge sagte til hokkaidoen er mør, ca. 20 min. Skær peberfrugt i tern. Rens og hak chilien fint. Kom peberfrugt, spidskommen og chili i gryden. Kog i ca. 10 minutter og blend så suppen, til den er helt glat. Kog suppen op igen og tilsæt kokosmælk. Lad suppen koge igennem og smag til med chili, salt og peber.

Her toppet med ristede græskarkerner, skyr og persille.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk



Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk