Sundt og Nemt

Med Rie

Thai inspireret lunch in a jar

2 glas 35 cl:
1/4 fintsnittet spidskål
2 gulerødder revne
1 rød snack peberfrugt i tynde skiver
2 håndfulde edamame bønner
1 håndfuld peanuts
200 gram hakket kylling 5% (kan erstattes af lidt kold kylling, hvis der ikke er mulighed for opvarmning)
1 spsk frisk revet ingefær
1 fed hvidløg finthakket
1 spsk tomatkoncentrat
Evt lidt chili, salt og peber
2 spsk peanutbutter
4 spsk kokosmælk
Lidt frisk chili eller chilipulver
Brun kylling i en gryde med lidt fedtstof, ingefær, hvidløg, salt og peber. Tilsæt tomatkoncentrat til sidst samt chili. Spidskålen steges på en pande med lidt olivenolie og salt i nogle minutter til det er blankt. Blend eller rør peanutbutter og kokosmælk til en cremet sovs. Tilsæt chili efter smag.
Lag:
Peanutcreme
Spidskål så bunden er dækket
Gulerod
Peberfrugt
Edamame bønner
Hakket kylling eller alm kylling
Spidskål
Peanuts


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk