Sundt og Nemt

Med Rie

Chili con chicken

Til ca 4 personer
400 gram hakket kylling (5% fedt)
1 lille hakket løg eller lidt toppen fra 2 forårsløg
2 fed hakket hvidløg
2 snack-peber i tern
1 stor håndfuld champignon i tern
1/2 dåse kogte og skyllede kikærter
1/2 dåse baked beans eller kidneybønner
1 dåse hakket tomat
1 tsk spidskommen
1 spsk chili
1 tsk paprika 
Salt
Brun kødet i fedtstof nogle minutter og tilsæt hvidløg, løg og peberfrugt og rør godt rundt. Når løg og hvidløg er stegte tilsættes tomat, bønner, kikærter, champignon og krydderier. Lad det hele simre under låg i ca 20 min og smag til. Jeg har toppet med lidt finthakket avocado, skyr og persille.

Retten kan laves vegetariske ved at undlade kylling samt tilsætte ekstra kikærter og bønner.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk



Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk