Sundt og Nemt

Med Rie

Æblebrød med æbletopping

5 spsk æblemos
4 spsk kokosolie (flydende)
3 spsk honning
3 spsk græsk yoghurt
1 æg
150 gram boghvedemel
150 gram havregryn, det blendes til mel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1 tsk kanel

Topping
1 æble i tern
1 tsk kokossukker (kan undlades)
1 tsk kanel
Bland æblemos, olie, honning, yoghurt og æg i en skål. Bland mel, bagepulver, natron og kanel i en anden skål. Kom det våde op i det tørre og bland. Kom i en brødform med bagepapir. Bland topping og kom det på toppen af dejen. Bag ved 180 grader i ca 45 min. til dejen er gennembagt. Pynt evt med pekan eller valnødder.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk