Sundt og Nemt

Med Rie

Thai spidskålssalat

Til 2-3 personer eller som tilbehør til 4:
1/2 snittet spidskål i strimler
2 forårsløg snittet tyndt
1 rød peberfrugt i strimler
1 orange peberfrugt i strimler
1 håndfuld sugarsnaps i skiver
2 spsk friskrevet ingefær
1/2 rød chili i skiver uden kerner
1 håndfuld peanuts
1 lime
2 spsk sesamolie eller olivenolie
Rist peberfrugt, ingefær, forårsløg og sugarsnaps i 1 spsk olie til det er blankt. Kom det i en skål. Tilsæt lidt mere olie og lynsteg spidskålen nogle minutter til det falder lidt sammen. Anret spidskål med grøntsager og kom chili, peanuts og lime over.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk