Sundt og Nemt

Med Rie

Hindbær-citron muffins (vegansk)

8 store:
Revet skal fra 1 citron
Saft fra 1 citron
1 dl ahornsirup 
1 tsk vanilleekstrakt eller pulver
1 dl mandelmælk
1,5 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 knivspids salt
3 dl boghvedemel eller sigtet speltmel
2 dl frosne hindbær
Riv citronskal og bland med citronsaft, mandelmælk, sirup og vanille i en lille skån. I en større skål blandes mel, bagepulver, natron og salt. Hæld det flydende i og bland det godt sammen. Vend hindbær i og kom 2 spsk dej i hver form. Bag dem i 20 min ved 180 grader og afkøl på en rist. Smager også godt dagen efter. Her pyntet med Alpro vanille yoghurt og hindbær


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk