Sundt og Nemt

Med Rie

Chokoladetærte

Til 1 tærte ca 23-25 cm

Bund:
300 gram mandler
5 spsk ahornsirup 
55 gram kakao
3 spsk smeltet kokosolie

Fyld
3/4 ds kokosmælk
200 gram chokolade (ikke højere end 55%)
Varm kokosmælk op til kogepunkt og stil til side. Kom chokolade i og rør rundt til det er smeltet. Lad det stå imens bunden laves.
Blend mandler til mel (med skal) og kom det i en skål, hvor resten kommes i. Bland godt og kom det i en smurt tærteform (ca 23-25 cm) Tryk det godt ned og lidt op ad siderne. Hæld fyldet på og stil på køl 2-3 timer. Smager endnu bedre dagen efter. Kan holde sig på køl i ca 4 dage. Pynt gerne med bær eller frugt. Smager endnu bedre efter en nat i køleskab.


Rie Laursen

Rie@sundtognemt.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk