Spis din krop og vægt i balance – Få mere energi, stærkere fordøjelse og hjælp til vægttab

Kom med på et 15 dages online forløb fra d. 7-21 januar 2024

Jeg vil gerne vise dig, hvordan jeg selv spiste mig til en rask krop med en stærk fordøjelse og kom i vægtbalance uden at leve restriktivt. Jeg har holdt denne livsstil i 5 år og holder stadig vægten men nyder også livet.

Du kan følge med på kurset, når du har tid og i eget tempo.

Hvis du kan sige ja til en eller flere af nedenstående ønsker, så er dette forløb lige noget for dig!

 • Fif og tricks til en sundere hverdag
 • At lære om mad, der er godt for krop, fordøjelsen og immunforsvar
 • Ønske om en krop i balance – færre symptomer på overgangsalder
 • Hvordan du kommer ud af diætcirklen
 • Opskriftshæfte med inspiration til sundere måltider
 • Et fællesskab, hvor du får svar på alle dine spørgsmål om en sundere livsstil
 • Januar-bingo med lækre præmier

Du får:

 • Arbejdsbog (e-bog med tips og brugbar information)
 • Inspiration til nemme og mavevenlige retter
 • Opskriftshæfte til 7 dage (medfølger ordrebekræftelse)
 • Lukket facebookgruppe med ligesindede
 • Live sessioner, hvor du kan stille spørgsmål
 • Tag en veninde/ven/familiemedlem/nabo med for kun 200 kr (rabatkode findes i arbejdsbog)

Din investering er kun 329 kr.

Ordrebekræftelse med link til arbejdsbog kommer med det samme på email. Tjek gerne spam, hvis du ikke modtager den og ellers skriv til rie@sundtognemt.dk – Mit system er ikke så glad for yahoo mail, så skriv gerne til mig og vi finder ud af det.

Har du spørgsmål til kurset? Kig under spørgsmål og svar længere nede inden du kontakter mig. Det er dit ansvar at komme ind i gruppen og efter kursus er slut lukkes gruppen for nye medlemmer.

Få svar på dine spørgsmål her

Du modtager en ordrebekræftelse indeholdende et download link til din arbejdsbog.

Ordrebekræftelsen kommer kort tid efter pengene er trukket. Kig i dit reklame/spam filter, hvis der ikke er noget i din indpakke.

På side 2 i din arbejdsbog finder du link til den lukkede facebookgruppe. Anmod om medlemskab med det samme.

Kurset foregår i en lukket facebookgruppe. Der kommer løbende små videoer, indlæg og live sessioner.

Alle opskrifter er uden gluten og mælk. Der følger lister med alternativer og ombytningsmuligheder med til madplan.

Du ser videoer og følger med i det tempo du har lyst til. Det er kun live sessioner, der ligger som faste tidspunkter og de bliver liggende i gruppen.

Ja det kan du tro! Nye videoer, viden, emner og ikke mindst nye opskrifter.

Du køber kurset først og finder rabatkoden i arbejdsbogen på side 2. Den giver dem du vil have med. Når de skriver det i rabatkodefelt fratrækkes beløb.

Se hvad tidligere kursister mener om kurset

1000 tak for et super godt forløb. Det har været rigtigt godt for krop, sind og skavanker…
Er rigtig glad for opskrifterne, som er nemme at gå til og lette af arbejde videre udefra.
Sidst men ikke mindst, har jeg tabt 5 kg og har også fundet ud af, at spiser jeg “dårligt” går det i maven med det samme…
Så det sker ikke ret tit mere. Endnu engang tak for dit store arbejde
TUSIND TAK, for et helt fantastisk forløb på dette kursus.
Jeg var egentlig i tvivl, om jeg skulle melde mig til dette forløb, da jeg tidligere har deltaget på et af dine kurser.
Hold nu helt op, hvor er jeg glad for at jeg tilmeldte mig alligevel. Det har givet mig endnu mere indsigt i den fantastiske måde at spise på, og forkæle sin krop på.
Jeg har stort set lagt sukkeret på “hylden” og spiser kun det naturlige sukker nu, og det har min krop været rigtig glad for, jeg kan i den grad mærke, jeg føler mig bedre tilpas og har ikke den “urolige” fornemmelse indvendig mere.
Jeg har fået øjnene op for en masse lækre madvarer jeg slet ikke kendte før, og alle de grøntsager jeg nu får spist.
Så er jeg super glad for alle jer der er med i gruppen, og som har været med til at dele sindssygt mange lækre opskrifter, og dele råd og vejledning ud.
Jeg har selv tabt 3 cm om livet, og min mand har tabt 2 kg indtil videre, så det er ren win win, og han er begyndt hver aften at se frem til “ hvad mon vi nu skal have at spise i dag! Jeg elsker min ny livsstil, takket være dig Rie, og den er kommet for at blive.
Tak for et super godt forløb! masser af nye opskrifter, tips og tricks. Syntes jeg har fået et bedre overblik over hvad mine måltider skal indeholde og hvad min krop har brug for
Jeg siger også tak, har det meget bedre i min krop! Er også gået ned i vægt da jeg har behov at få livrem på. Maden smager af mere og maven er glad. Min psoriasis er bedre. Er også begyndt at gå tur næsten hver dag. Jeg vil forsætte med at spise sådan resten af livet.
Inden du arkivere gruppen vil jeg bare sige at det har været super godt. Jeg havde ikke de store resultater efter en uge, men efter 2 uger har min mave det meget bedre (Har IBS), jeg synes det er nemt at spise “rigtigt” og jeg har slet ikke lyst til andet mad.
Super fedt 👍👍👍👍😁
Så tak for et godt kursus

Tusind tak for denne uge. Det har været en kæmpe hjælp for mig med den udførlige madplan. Den vil jeg holde fast i – få, lette morgenmåltider, frokost der er egnet til at tage med på arbejde. Og aftensmaden! Få planlagt på forhånd og forberede de dage med god tid til de dage med knap tid. 🙌 jeg er så glad for at jeg gik ombord med det samme og er meget taknemmelig for at kunne se videoer mv. fortsat

Hej Rie, tak for et godt kursus fyldt med viden og inspiration til at gå endnu længere på den grønne og sunde vej!
Tak for din kontante måde at kommunikere på – og ingen løftede pegefingre !

Har du spørgsmål til forløbet? Skriv til mig her