Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb hos Sundt og Nemt.

Bestilling
Bestillinger foretages hurtigt og nemt via betalingsmodulet. Har du problemer med at anvende den, eller har du spørgsmål i øvrigt, hører jeg meget gerne fra dig på Rie@sundtognemt.dk

Betaling
Du betaler med betalingskort (Visa/Dankort eller Mastercard) eller Mobilepay.

Du kan trygt benytte dit betalingskort. Betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med indløsere. Ligeledes benyttes SSL/TLS-kryptering i kommunikationen mellem dig og serveren, hvor betalingsløsningen er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat.

Levering
Ebøger købt gennem Sundt og Nemt downloades direkte fra ordrebekræftelsessiden med det samme, når betalingen er registreret.

Retur- og fortrydelsesret
Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer, såfremt ordren er gennemført.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert PDF i forhold til din bestilling eller en beskadiget fil, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: Rie@sundtognemt.dk. Jeg forbeholder mig retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget fil fremfor at betale købesummen tilbage.