Mit navn er Rie, er ejer af Sundt og Nemt

Jeg beskæftiger mig med mavevenlig og antiinflammatorisk kost, der giver kroppen og specielt immunforsvaret de bedste betingelser. Jeg har oplevet på egen krop, hvor meget kosten betyder for en forøget livskvalitet med færre smerter.

I 2020 blev jeg er certificeret Kostvejleder fra At Work med speciale i vægttab og en overbygning i plantebaseret kost. Jeg har endvidere deltaget i en antiinflammatorisk heldagsworkshop.

Jeg bruger min viden til at vejlede klienter, holde foredrag, madworkshops samt skrive e-bøger, der indeholder sunde og nemme opskrifter.

Til dagligt arbejder jeg hos Novo Nordisk som mødeplanlægger, er gift og har 2 teenagere.

Jeg ejer ikke opskrifterne men du må meget gerne tagge mig, hvis du lægger et billede på sociale medier af en af mine opskrifter. Billederne ejes af mig og må derfor ikke bruges uden min godkendelse.

Muskelsvindfonden har i løbet af foråret afholdt flere webinarer, hvor Rie fra Sundt og Nemt blev engageret til et webinar om anti-inflammatorisk kost. Rie formår at lede deltagerne godt igennem den teoretiske del af webinaret, med fokus på hvad kosten gør for vores krop og velbefindende. Webinaret blev også fyldt med god inspiration til hvordan man selv kan ændre sine kostvaner.
Rie formår at holde sit oplæg på et niveau, hvor alle kan følge med, og hvor det ikke er den løftede pegefinger der er styrende, men sund fornuft og gode vaner. Man motiveres til at tænke over kosten, og at man selv med små ændringer kan gøre noget godt for kroppen. Tak Rie for inspirationen. I Muskelsvindfonden håber vi at se dig igen, og anbefaler dig gerne til andre 😊

Kommende begivenheder

Antiinflammatorisk workshop hos LOF Frederikssund i september/november 2020

Du får indsigt i, hvad mad kan gøre for kroppen. En spændende workshop, der starter med et oplæg om antiinflammatorisk kost. Efterfølges af spørgsmål/svar og madlavning, så du kan prøve kosten på egen krop.