Mit navn er Rie, og jeg er ejer af Sundt og Nemt

Jeg beskæftiger mig med mavevenlig og antiinflammatorisk kost, der giver kroppen og specielt immunforsvaret de bedste betingelser. Jeg har oplevet på egen krop, hvor meget kosten betyder for en forøget livskvalitet med færre smerter.

I 2020 blev jeg er certificeret Kostvejleder fra At Work med speciale i vægttab og en overbygning i plantebaseret kost. Jeg har endvidere modtaget undervisning i antiinflammatorisk kost hos Martin Kreutzer.

Jeg bruger min viden til at holde foredrag, onlinekurser, madworkshops samt skrive e-bøger, der indeholder sunde og nemme opskrifter.

Til dagligt arbejder jeg hos Novo Nordisk som mødeplanlægger og har 2 store “børn”.

Jeg ejer ikke opskrifterne men du må meget gerne tagge mig, hvis du lægger et billede på sociale medier af en af mine opskrifter. Billederne ejes af mig og må derfor ikke bruges uden min godkendelse.

(Der er lige nu lukket for kostvejledning og klientsamtaler).

Artikel fra Familie Journalen Januar 2023

Rie ændrede sin kost: Jeg fik det lynhurtigt fantastisk

Mine anbefalinger

OMEGA-3

Jeg er ambassadør for Zooca (der før hed Nordfolk), der er et OMEGA 3 produkt, der indeholder flere omega-3 fedtsyrer end normal omega-3, og giver et højere optag af de essentielle omega-3 fedtsyrer i kroppen.

Olien i Zooca OMEGA 3 er uraffineret og kommer fra plankton der er høstet i det kolde hav ud for Nordnorge. Planktonet er den største og mest bæredygtige kilde i havet.

Brug koden Sundtognemt15 for at få 15% på førstegangskøb eller på abonnement (første køb). Skriv koden i kommentar, for at få rabat efter de første gratis 30 dage.

Udtalelser

Muskelsvindfonden har i løbet af foråret afholdt flere webinarer, hvor Rie fra Sundt og Nemt blev engageret til et webinar om anti-inflammatorisk kost. Rie formår at lede deltagerne godt igennem den teoretiske del af webinaret, med fokus på hvad kosten gør for vores krop og velbefindende. Webinaret blev også fyldt med god inspiration til hvordan man selv kan ændre sine kostvaner.
Rie formår at holde sit oplæg på et niveau, hvor alle kan følge med, og hvor det ikke er den løftede pegefinger der er styrende, men sund fornuft og gode vaner. Man motiveres til at tænke over kosten, og at man selv med små ændringer kan gøre noget godt for kroppen. Tak Rie for inspirationen. I Muskelsvindfonden håber vi at se dig igen, og anbefaler dig gerne til andre 😊

Fokus på din krop og antiinflammatorisk kost.
Et par spændende og inspirerende timer arrangeret af LOF Frederikssund med kostvejleder Rie Laursen fra Sundt og nemt
Først en forklaring på hvad antiinflammatorisk kost var – herefter praktisk arbejde hvor vi lavede maden sammen i hold. Vi fik serveret blomkålssuppe med rejer og spinat. Stir-fry med kylling. Laks med pesto med mandler samt grønkålssalat med frugt og nødder.
Mine allerbedste anbefalinger

Tusind tak for i går! Du gjorde det rigtig godt!

Vi kunne helt sikkert have fortsat – spørgelysten manglede i hvert fald ikke! 😉

Det er rigtig spændende at høre om din tilgang til kost – og selvom jeg faktisk mente at ha´ sådan nogenlunde styr på, hvad antiinflammatorisk kost er….ja, så måtte jeg jo erkende, at der er rigtig mange ting at lære – så jeg vil helt sikkert genbesøge din hjemmeside og se at blive lidt klogere!