Til
1 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
15 minutter
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 forårsløg i skiver
- 1 fed hvidløg fintsnittet
- 4 tynde skiver ingefær
- 2 tsk rød karrypasta
- 1 spsk fiskesauce (kan undlades)
- 1 dl kyllingeboullion
- Saft fra 1/2 lime
- 1 ds kokosmælk – den tykke del
- 70 gram kylling i skiver (fersk eller en rest)
- 1 gulerod i tern
- 1/4 squash i tern
- 1/2 rød peberfrugt i tern
- 6 halve cherrytomater
Sådan gør du
Svits løg, hvidløg og ingefær i olivenolie samt karrypasta et minuts tid. Tilsæt kylling nu (hvis den er fersk) og brun den godt. Kom kyllingeboullion ved samt fiskesauce. Tilsæt nu den tykke del af kokosmælken sammen med saft fra lime. Tilsæt grøntsager (og kylling hvis den er stegt) og lad det simre ca. 5 minutter til grøntsager er møre.