Til
2 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
15 minutter
Ingredienser
- 1 pakke små nye kartofler
- 1 lille bakke blommecherrytomater
- 4 håndfulde friske ærter
- 1 bakke skyllet feldsalat
- 4 spsk pesto: 2 håndfulde frisk spinat, 1 spsk parmesan, 1 håndfuld mandler, lidt salt og olivenolie til rette konsistens
Sådan gør du
Halver tomater og dryp med olivenolie og drys med salt. Bag ca. 40 min ved 150 grader. Imens blendes pesto og kartoflerne koger ca. 10-12 minutter og afkøles. Kom kartoflerne i en skål og bland med pesto. Kom feldsalat, ærter og tomater i og bland let. Det kan være en god ide at koge kartoflerne og nedkøle dem dagen i forvejen så stivelsen i kartoflen bliver omdannet til fibre. Små nye kartofler indeholder mindre stivelse og kan derforl bruges med det samme.