Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingebryster eller fileter
- 1 tsk rød karry pasta
- 1 spsk olivenolie
- 1/2 broccoli i små buketter
- 1 rød peberfrugt i strimler
- 1 bakke shiitake svampe i skiver (champignon kan også bruges)
- 2 forårsløg i skiver
- 1 dåse kokosmælk
- Saft fra 1/2 lime
- Chiliflager eller frisk chili efter smag
Sådan gør du
Varm olivenolie og rød karry pasta på en stegepande og brun kyllingen på begge sider (ca. 5 min.) Læg kylling på en tallerken og kom grøntsagerne på panden og svits dem godt i nogle minutter. Tilsæt kokosmælk og lime og kom kyllingen tilbage på panden. Lad det simre ca 10 minutter og smag til med chili. Serveres med fuldkornsris eller blomkålsris