Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingebryster eller fileter
- 1 tsk rød karry pasta
- 1 spsk olivenolie
- 1/2 broccoli i små buketter
- 1 rød peberfrugt i strimler
- 1 bakke shiitake svampe i skiver (champignon kan også bruges)
- 2 forårsløg i skiver
- 1 dåse kokosmælk
- Saft fra 1/2 lime
- Chiliflager eller frisk chili efter smag
Jeg bruger økologiske peberfrugter, broccoli og shiitake svampe fra Green Pleasure bland selv sortiment. (Reklame)
Sådan gør du
Varm olivenolie og rød karry pasta på en stegepande og brun kyllingen på begge sider (ca. 5 min.) Læg kylling på en tallerken og kom grøntsagerne på panden og svits dem godt i nogle minutter. Tilsæt kokosmælk og lime og kom kyllingen tilbage på panden. Lad det simre ca 10 minutter og smag til med chili. Serveres med fuldkornsris eller blomkålsris