Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- Kyllingefrikadeller:
- 500 gram hakket kylling ca 9%
- 1 æg
- 1 håndfuld havregryn
- 1 håndfuld hakket persille
- 2 forårsløg snittet
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 spsk revet frisk ingefær
- 1/2 tsk stødt chili
- Salt og peber
- Olivenolie
- Peanutsauce:
- 1 dåse kokosmælk
- 3 spsk peanutbutter
- 2 spsk soja
- 1 tsk tørrede chiliflager
- 1/2 squash i små tern
- 1/2 rød peberfrugt i strimler
- 6 champignon i skiver
- 1 håndfuld peanuts
Sådan gør du
Bland alt til frikadeller i en skål og form små frikadeller. Steg dem på en pande i olivenolie. Brun dem på hver side et par minutter og tag dem af og læg dem på en tallerken. Kom kokosmælk, peanutbutter, soja og chili på samme pande og varm igennem. Tilsæt frikadellerne og grøntsager og lad det simre ca 8 min. Drys peanuts og lidt ekstra persille på inden servering. Server med blomkålsris, quinoa eller fuldkornsris.