Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
60 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingelår
- BBQ rub (1 spsk paprika, 1 tsk chilipulver, 1 tsk spidskommen, 1 tsk løgpulver)
- 1 pose rosenkål i halve
- 1 squash i skiver
- Frisk persille
- Pesto:
- 1 stor håndfuld frisk spinat
- 1 lille håndfuld frisk basilikum
- 1 håndfuld mandler
- 2 spsk revet parmasan
- Olivenolie til rette konsistens
- salt og peber
Sådan gør du
Gnid kyllingelår med salt og BBQ rub og steg dem i 1 time ved 200 grader. Kom grøntsagerne på en bageplade, dryp med olivenolie og salt og sæt dem ind over kyllingen de sidste 20 min. Alle ingredienserne til pestoen blendes i en foodprocessor. Anret med kyllingen i et fad med pesto og kom frisk persille ved. Kan serveres med quinoa eller fuldkornsris