Til
4-5 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
40 minutter
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 8 kyllingelår
- 1 pose vanamei rejer uden skal
- 1 chorizo i skiver
- 1 rød peberfrugt
- 2 forårsløg i skiver eller 1 løg i tern
- 3 håndfulde ærter
- 2 dl ris (her basmati) skyllede
- 4 dl vand med 1 terning hønseboullion
- 1 tsk safran eller 2 tsk gurkemeje
- Salt og peber
- 1 citron
Sådan gør du
Tænd ovn på 200 grader og smør bradepande med olivenolie. Fordel kyllingelår og chorizo. Hæld ris over og kom fadet i ovn i 10 min. Kog vandet op og opløs boullionterning i. Tag bradepanden ud og kom boullion over samt peberfrugt, løg og krydderi. Stilles tilbage i ovn 20 minutter og tages ud. Fordel rejer og ærter over og giv det 10 minutter. Serveres med citronbåde.