Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
30 minutter
Ingredienser
Kyllingefrikadeller:
- 400 gram hakket kylling
- 1 æg
- 2 håndfulde havregryn
- 3 spsk hakket jalapeno (fra glas)
- 1 spsk sojasauce
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk hvidløgspulver eller frisk hvidløg
- 1,5 spsk kokossukker (kan undlades)
- Salt og peber
Tilbehør:
- 1 spsk olivenolie
- 1,8 dl basmati eller jasminris (skyllet)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 rød peberfrugt i strimler
- 1/2 frisk ananas i tern
- 3 forårsløgstoppe i skiver
Sådan gør du
Bland kyllingefars og form små frikadeller, der brunes ca 5 min i olivenolien på en stegepande. Læg dem derefter på en tallerken. Skru ned til middelvarme og kom kokosmælk, ananas og ris på panden. Bland godt og læg frikadellerne tilbage på stegepanden. Kom låg elle staniol over panden og lad det simre ca 20 minutter. Tilsæt peberfrugt og kog videre ca 5 minutter. Server med forårsløg.