Til
2-3 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
10 minutter
Ingredienser
- 1 fed hvidløg finthakket
- 2 forårsløg snittet
- 1 spsk revet frisk ingefær
- 2 kyllingebryster skåret i mindre stykker
- 1/2 rød og 1/2 gul peberfrugt i strimler
- 5 brune champignon i skiver
- 1 håndfuld små broccolibuketter
- 6 rosenkål halveret
- 1/4 rød chili (hvis du tør)
- 2 spsk sesamolie (olivenolie kan bruges i stedet)
- Teriyaki og limesaft efter smag
- Drys evt. med sesam, peanuts eller cashewnødder
Sådan gør du
Svits kylling, hvidløg, forårsløg og ingefær i olie på en varm stegepande til det er brunet. Læg kyllingen over på en tallerken og kom resten af grøntsagerne på panden. Lynsteg ca 5 min ved middelhøj varme. Tilsæt kylling igen samt teriyaki og varm igennem et par minutter. Server med lime, ristede sesam eller nødder. Tilbehør kan være brune/vilde ris eller blomkålsris.